Om os

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en uvildig og faglig korrekt, samt ærlig rådgivning til alle sine kunder.

Konstruktionsingeniør søges

Vi søger en konstruktionsingeniør inden for byggeri og med interesse for glas- og facadekonstruktioner.

Hos Ole G. Jørgensen projekterer vi primært glas- og facadekonstruktioner til byggerier i Danmark, Grønland og Island m.fl. Vores kunder er overvejende entreprenører inden for glas- og facadebranchen.

Jobbet indebærer:

  • Interesse for detaljerne og de statiske udfordringer, når der skal findes løsninger, herunder befæstelsesmetoder af solafskærmning og facader til forskellige bygninger.
  • Viden og interesse for glas- og metalkonstruktioner vil være en fordel, men også viden om alle øvrige bygningsmaterialer vil være nyttig.
  • Opgaverne kræver ofte en bred indsigt i mulighedernes kunst, da det samlede byggeri giver bundne krav for udformning af løsninger.
  • Opgaverne løses ofte i tæt samarbejde med de udførende parter i projektet, og derfor er kendskab til byggebranchen en fordel, da den projekterede løsning bygningsmæssigt direkte skal kunne implementeres.
  • Byggebranchen stiller flere krav til dokumentation, så man skal være klar og indstillet på dokumentationsudarbejdelse.

Din profil:

  • Du skal på sigt selv kunne varetage egne projekter og have direkte kontakt til kunder og entreprenører.
  • Du skal kunne arbejde koncentreret og under delvist pres, da opgaverne ofte skal løses på kort tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og ikke være bange for at tage initiativ.
  • Vi har frihed under ansvar, og du har samtidig ansvar for dit eget arbejde.

Løn efter kvalifikationer samt mulighed for sundhedsforsikring og pensionsordning.

Send os din ansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker. Send venligst ansøgning og cv som pdf mrk. ”konstruktionsingeniør” til Lars G. Jørgensen på e-mail lgj@ogjoergensen.dk

Samtaler afholdes løbende. Timetal er som udgangspunkt 37 timer, men vi er også åbne for en deltidsansættelse. Arbejdssted er primært på vores kontor i Viby J. Dine data behandles i henhold til retningslinjer for GDPR.

Kan du se mulighederne? Så skynd dig til tasterne! Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Ole G. Jørgensen

Ole G. Jørgensen startede i 1985 sit eget rådgivende Ingeniørfirma efter mange år i branchen og som medejer af mindre ingeniørfirma. I forbindelse med planlægning af generationsskifte overtog Lars G. Jørgensen den daglige ledelse af firmaet i år 2000 og er i dag direktør og indehaver af virksomheden via Jørgensen Gruppen, som også omfatter firmaet Glasfakta.

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en faglig korrekt og ærlig rådgivning til alle sine kunder – både den mindre og den større.

Firmaet er i dag et af Danmarks førende rådgivende firmaer inden for projektering af glas- og facadekonstruktioner med særlig ekspertise omkring konstruktioner, som monteres på selve hovedbygningen.

Hovedparten af alle Danmarks glas- og facadeentreprenører gør brug af firmaets ekspertise i forbindelse med projekter i ind- og udland, herunder Færøerne, Grønland, Island, Tyskland, England og Norge.

Standard rådgivningsbetingelser

Med mindre andet er skriftligt aftalt, så er følgende standard rådgivningsbetingelser altid gældende:
Rådgivning og projektering udføres i henhold til gældende ABR, Almindelige Betingelser for Rådgivning, med rådgiveransvarsbegrænsning svarende til tre gange honorarets størrelse, og i henhold til betingelserne for firmaets ansvarsforsikring hos forsikringsselskabet Tryg. Produktionstab og indirekte tab er ikke dækket.

Ole G. Jørgensen samarbejder med Glasfakta

Glasfakta tilbyder viden, inspiration og rådgivning om anvendelse af glas og glaskonstruktioner i byggeri.

Glasfakta har stor ekspertise inden for et bredt område om glas og vil informere om regler og faktuelle forhold om glas samt komme med anbefalinger og vejledning om forhold, som man bør overveje i forbindelse med anvendelse af glas. Glasfakta vil følge udviklingen i Danmark, og i stor udstrækning også i udlandet.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig!

| | | |