Om os

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en uvildig og faglig korrekt, samt ærlig rådgivning til alle sine kunder.

Om Ole G. Jørgensen

Ole G. Jørgensen startede i 1985 sit eget rådgivende Ingeniørfirma efter mange år i branchen og som medejer af mindre ingeniørfirma. I forbindelse med planlægning af generationsskifte overtog Lars G. Jørgensen den daglige ledelse af firmaet i år 2000 og er i dag direktør og indehaver af virksomheden via Jørgensen Gruppen, som også omfatter firmaet Glasfakta.

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en faglig korrekt og ærlig rådgivning til alle sine kunder – både den mindre og den større.

Firmaet er i dag et af Danmarks førende rådgivende firmaer inden for projektering af glas- og facadekonstruktioner med særlig ekspertise omkring konstruktioner, som monteres på selve hovedbygningen.

Hovedparten af alle Danmarks glas- og facadeentreprenører gør brug af firmaets ekspertise i forbindelse med projekter i ind- og udland, herunder Færøerne, Grønland, Island, Tyskland, England og Norge.

Standard rådgivningsbetingelser

Med mindre andet er skriftligt aftalt, så er følgende standard rådgivningsbetingelser altid gældende:
Rådgivning og projektering udføres i henhold til gældende ABR, Almindelige Betingelser for Rådgivning, med rådgiveransvarsbegrænsning svarende til tre gange honorarets størrelse, og i henhold til betingelserne for firmaets ansvarsforsikring hos forsikringsselskabet Tryg. Produktionstab og indirekte tab er ikke dækket.

Ole G. Jørgensen samarbejder med Glasfakta

Glasfakta tilbyder viden, inspiration og rådgivning om anvendelse af glas og glaskonstruktioner i byggeri.

Glasfakta har stor ekspertise inden for et bredt område om glas og vil informere om regler og faktuelle forhold om glas samt komme med anbefalinger og vejledning om forhold, som man bør overveje i forbindelse med anvendelse af glas. Glasfakta vil følge udviklingen i Danmark, og i stor udstrækning også i udlandet.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig!

| | | |