Glasrådgivning

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en uvildig og faglig korrekt, samt ærlig rådgivning til alle sine kunder.

Rådgivning inden for glas

Glas kan anvendes i forbindelse med alle mulige løsninger – der er umiddelbart ikke den konstruktion eller del, som ikke kan skabes ved brug og kombination med glas.

Vi kender normalt glas, som en mindre termorude, som vi kan kikke igennem.
Men der er mulighed for at opnå og indbygge mange forskellige funktioner i en glaskonstruktion.

Ved brug af glas i forskellige konstruktioner, så er det også nødvendigt, at man sikre at løsningen kan optage de belastninger og påvirkninger, som det udsættes for – eksempelvis vind-, sne- og personbelastninger.
Det kræver indsigt i glas for at opnå den korrekte glasopbygning, så man har den ønskede sikring og sikkerhed for eventuelle spontane brud. På samme møde som man stiller krav til andre bygningsmaterialer.

Vi kan hjælpe med at projektering og finde den bedste løsning for dig.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi har et godt kendskab til glasbranchen og dens gode leverandører, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige glasløsning.
Fastlæggelse og projektering af glas til værn, vinduer og facader i henhold til gældende regler og standarder.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig!

| | | |