Facadeprojektering

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen ApS sætter en stor ære i at yde en uvildig og faglig korrekt, samt ærlig rådgivning til alle sine kunder.

Rådgivning inden for facadeprojektering og -renovering

Facaden er for mange bygninger alt afgørende for at man opnår det arkitektoniske udtryk, men det er også afgørende for om man kan skabe et godt og fornuftigt indeklima for personerne i bygningen, herunder også mindske de energimæssige omkostninger ved drift af ejendommen.

Ingeniørfirmaet Ole G. Jørgensen har i mange år været tæt rådgiver til glas-. og facadeentreprenørbranchen for projektering af gode facadeløsninger.

Den gode facadeløsning skal også udformes i forhold til den bygningskonstruktion, som er bagved facaden og hele råhuset. Hvis der ikke er det rigtige sammenspil mellem konstruktionerne, så kan der opstå problemer med utætheder og i sidste ende kollaps med store omkostninger til følge.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi har mange års erfaring med projektering af facader, herunder specielt glas og aluminiumsfacader for alle større facadeentreprenører i Danmark.
Udfordringer omkring sammenspillet mellem bygningskonstruktioner kender vi og kan hjælpe med at finde de rigtige løsninger.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Lad os tage en snak om dit projekt og hvordan vi kan hjælpe dig!

| | | |